Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας, «Μητρούδης, εισαγωγές-εμπορεία εσωρούχων, κλωστικών και νημάτων«, δραστηριοποιείται στο χώρο του εσωρούχου τα τελευταία 35 χρόνια. Πρόκειται για μία επιχείρηση που πραγματοποιεί χονδρική και λιανική πώληση εσωρούχων, με έδρα στη Θεσσαλονίκη. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εγχώριες εταιρείες εσωρούχων (Minerva, Helios, Palco, Siouti).

Από το 1978 καταφέραμε, βήμα βήμα, να εδραιώσουμε τη θέση μας στην αγορά της Β. Ελλάδας, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με το αγοραστικό κοινό, βασισμένη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και στη σωστή εξυπηρέτηση, αναπτύσσοντας παράλληλα και ένα ολοένα αυξανόμενο δίκτυο χονδρικής πώλησης.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.Mitroudis.gr (εσώρουχα Μητρούδης) είναι ένας καινούργιος διαδικτυακός τόπος, με προϊόντα διαφόρων κατηγοριών. Βασικός στόχος και αρχή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκών προδιαγραφών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Σήμερα η εταιρεία μας εδρεύει στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, στο συγκρότημα Δροσιά και σε χώρο έκτασης 500 τ.μ. με ιδιωτικό parking. Λαμβάνοντας υπόψιν τη μοναδικότητα του καθενός και την επιθυμία για άνεση θα ήταν χαρά μας να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις μας στο χώρο του εσωρούχου.

Με τιμή

Μητρούδης Μιχάλης