Η Εταιρεία (εσώρουχα)

Η εταιρεία μας, “Μητρούδης, εισαγωγές-εμπορεία εσωρούχων, κλωστικών και νημάτων“, δραστηριοποιείται στο χώρο του εσωρούχου τα τελευταία 40 χρόνια. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που πραγματοποιεί χονδρική και λιανική πώληση σε εσώρουχα, καλσόν και πυζάμες, με έδρα στη Θεσσαλονίκη. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εγχώριες εταιρείες εσωρούχων (Minerva, Helios, Siouti, Arma).

Από το 1978 καταφέραμε, βήμα βήμα, να εδραιώσουμε τη θέση μας στην αγορά της Β. Ελλάδας, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με το αγοραστικό κοινό, βασισμένη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και στη σωστή εξυπηρέτηση. Με αυτό τον τρόπο καταφέραμε να  αναπτύξουμε  ένα ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο χονδρικής κα λιανικής πώλησης.

Από το 2015, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.mitroudis.gr (εσώρουχα Μητρούδης) είναι ένας καινούργιος διαδικτυακός τόπος, με προϊόντα διαφόρων κατηγοριών (εσώρουχα, σουτιέν, κορμάκια, κάλτσες, collant, lastex, φανελάκια, boxer, slip, πυζάμες και μαγιό).  Βασικός στόχος και αρχή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είναι οι ίδιες αρχές που έχουμε από την αρχή της εταιρείας μας. Να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκών προδιαγραφών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και να βοηθάμε και να κατευθύνουμε τους πελάτες της εταιρείας μας, να βρούνε αυτό που ψάχνουν. Με το e-shop (mitroudis.gr), ελπίζουμε να δώσουμε την δυνατότητα στον καθένα να μπορεί από την άνεση του σπιτιού του, να περιηγηθεί στο κατάστημα μας και να του παραδώσουμε τα προίόντα που επέλεξε στην πόρτα του σπιτιού του. Εύκολα και γρήγορα.  Η εταιρεία μας δεν σταματάει να ψάχνει για νέους προμηθευτές, ώστε να βρει προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται στα standard ποιότητας-τιμής που έχουμε ορίσει.

Σήμερα η εταιρεία μας εδρεύει στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, στην οδό Στενημάχου 5, στο κέντρο της Θέρμης. Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε ανθρώπους έμπειρους, οι οποίοι  θα σας βοηθήσουν, δίνοντας σας συμβουλές και λύσεις, για όποια απορία μπορεί να έχετε.

Λαμβάνοντας υπόψιν τη μοναδικότητα του καθενός και την επιθυμία για άνεση θα ήταν χαρά μας να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις 40 χρόνων στο χώρο του εσωρούχου.

Με τιμή

 

 

        Μητρούδης Μιχάλης